International women's day: Μωράκια χρόνια σας πολλά!



Ζουζουνάκια μου χρόνια σας πολλά! Το σημερινό κείμενο είναι αφιερωμένο σε εσάς μυστήρια πλάσματα. Σε εσάς που μας κάνετε την ζωή κόλαση!

Χρόνια σας πολλά μωράκια!

Χρόνια πολλά σε εσάς που σας κάνουν προξενιά κάτι μ@λ@κες και τους παντρεύεστε για να ζήσετε μια καλύτερη ζωή, καταστρέφοντας τα πάντα. Όνειρα, σχέδια, αναμνήσεις και δεν έχετε το θάρρος να πείτε και την αλήθεια!

Χρόνια πολλά σε εσάς ζουζουνάκια που πουλάτε φούμαρα σε ανυποψίαστα αγοράκια για να σας κάνουν τα χατίρια και μετά κάνετε την vola colomba (λευκή περιστέρα ρε αγράμματοι)!

Χρόνια πολλά και σε εσάς μωράκια, που ανέχεστε κάτι μ@λ@κες σαν εμένα, που μετά την δουλειά πάνε στο γυμναστήριο και κοπανιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο, για να εκτονώσουν τα νεύρα τους.

Χρόνια πολλά και σε εσάς μυστήρια πλάσματα που κυκλοφοράτε με τον κώλο έξω και άμα σας πει κανείς τίποτα, κάνετε μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση. Το μάθατε από το Χόλιγουντ και του έχετε σκίσει το... άσκιστο τώρα!

Χρόνια πολλά ζουζουνάκια και σε εσάς που τα φοράτε στον γκόμενό σας με έναν άλλον, αλλά που να χωρίσετε για να είστε με τον άλλον. Είναι να αφήνεις έναν μ@λ@κ@ στην εποχή μας;

Χρόνια πολλά και στα μωράκια που ζουν μέσα στην αλητεία και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουν στα social media.

Χρόνια πολλά και στα ζουζουνάκια που χρειάζονται χρόνο γιατί ντρέπονται να πουν "χωρίζουμε", μιας και είναι γνωστό από την αρχή της ιστορίας οτι οι γυναίκες δεν θέλουν να πληγώνουν τους άντρες. ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Να στείλω και τα χρόνια πολλά στα κουνελάκια. Του Playboy.

The Ugly Truth: Αφήστε τις μαλακίες. Η γυναίκα είναι το κόσμημα αυτού του κόσμου. Δεν υπάρχει καμία ισότητα ανάμεσα στα δυο φύλα. Η γυναίκα είναι από πάνω. Δεν χρειάζεται καμία ψευτοφεμινίστρια να κάνει υποδείξεις για την θέση της γυναίκα στην κοινωνία. Δεν χρειάζεται να πεις χρόνια πολλά στην γυναίκα σου σήμερα, 8 Μαρτίου, γιατί πρέπει να γιορτάζει κάθε μέρα. Γιατί από γυναίκα βγαίνεις φίλε και όλη σου τη ζωή σε γυναίκα προσπαθείς να μπεις.

Χρόνια πολλά στην κάθε γυναίκα που ξυπνάει το πρωί και σιδερώνει, μαγειρεύει, πηγαίνει τα παιδιά σχολείο, πηγαίνει 8 ώρες στη δουλεια, επιστρέφει, πάει τα παιδιά καράτε, τα διαβάζει, σιγυρίζει και το βράδυ έχει την όρεξη να σου ικανοποιήσει στο κρεβάτι ό,τι μαλακία διάβασες στο internet για απόλυτη απόλαυση.
Χρόνια πολλά λοιπόν σε μανάδες, γιαγιάδες, συζύγους και αδελφές. Πολλές φορές τα παραπάνω συνδυάζονται και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
Χρόνια πολλά στη γυναίκα που κρατάει το όπλο στο Κουρδιστάν, στη μάνα στη Συρία, στη γυναίκα που κοιτάει στα μάτια τον Ισραηλινό στρατιωτη στην Παλαιστινη, στην γυναίκα που ακόμα περιμένει τον αγνοούμενο αδελφό της στην Κύπρο, στη γυναίκα που αρνείται να κάτσει στο αφεντικό της, στη γυναίκα που της κάνουν κλειτοριδεκτομη στην Αφρική, στην Κινέζα που αρνείται να ρίξει το παιδί της, στη γυναίκα στην Σαουδική Αραβία και στο Ιράν που δε φορά μαντίλα,στη γυναίκα που κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε κάθε γωνιά αυτής εδώ της γης έχει ψηλά το κεφάλι και δεν παύει να αγωνίζεται για τ' αυτονόητα σε ένα σαπιο κόσμο.
Χρόνια πολλά σε όλες!

YΓ: Ζουζουνάκια, μυστήρια πλάσματα, ψυχούλες, κάνετε την ζωή γαμηστερή. 


Σχόλια