Τι σημαίνει ό,τι θες χρόνο κοπελιά;



Λοιπόν παιδάκια, ξαναγύρισα. Σόρυ που χάθηκα αλλά με τις δουλειές και με το καινούργιο Football Manager, χάθηκα. Γιατί κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει τον Ολυμπιακό, ομάδα ξανά. Και ανέλαβα εγώ το δύσκολο έργο.

Να κερδίζουμε λίγο χρόνο και να πάμε στο παρασύνθημα ευθύς αμέσως....

Πριν ακόμα ο Χρήστος ο Χολίδης, μεγάλος fan του blog, πλακωθεί στο durabolin και τα ενέσιμα και αρχίσει να τραγουδάει "Ποιος σε κρατάει", είχα πάντα την απορία τι διάολο σημαίνει όταν μια γυναίκα σου λέει "Θέλω χρόνο".

Χρόνο χρειάζεται ο τύπος που έχει μια βόμβα μπροστά του, δυο καλώδια (κόκκινο και μπλε συνήθως) και μια πένσα, ενώ το χρονόμετρο που όταν μηδενίζει σπέρνει πυρηνικό όλεθρο λέει πάνω "5 δευτερόλεπτα". Ναι, αυτός ο τύπος θέλει χρόνο.

Χρόνο επίσης θέλει και ένα ψάρι όταν το ρίχνεις στο ενυδρείο. Το αφήνεις στο σακουλάκι του, περνάει λίγος χρόνος και μετά μπαίνει στο κλίμα με τα άλλα ψαράκια. Αλλιώς θα γινόταν ψαροκροκέτα για τους παλαιούς κατοίκους του ενυδρείου.

Επίσης χρόνο, χρειαζόταν ο Πάνος Κιάμος, από την κοπέλα του, που δεν τον έβρισκε για εκείνον και αυτός μουρμούραγε στα ηχεία.

Αυτοί θέλαν χρόνο. Και πολλοί άλλοι. Αλλά ΕΣΥ κοπελιά δεν θες χρόνο. Το ξέρεις πολύ καλά. Δικαιολογία να χωρίσεις θέλεις!

Πως ξεκινάει το κακό

Πιθανότατα πνίγεται η κοπέλα σου; Οχι, Νομίζεις πως την καταπιέζεις; Οχι. Απλά δεν σε γουστάρει. Ή για να στο πω αλλιώς και πιο ήπια, μην σου έρθει και απότομα, η κοπέλα σου έχει βρει άλλον. Και αν δεν στα έχει ήδη φορέσει, πιθανότατα θα στα φορέσει αμέσως μετά την ατάκα "Θέλω λίγο χρόνο".

Θα καταλάβεις την συμπεριφορά της. Θα γίνει απόμακρη, θα έχει απαιτήσεις που πιο πριν θα φάνταζαν σενάριο Star Wars,  Θα σου λέει πως νυστάζει και θα κάτσει σπίτι. Δεν νυστάζει. Απλά βαρέθηκε να βλέπει τα μούτρα σου.

Και τότε θα σου το πει το ποίημα...

"Θέλω λίγο χρόνο"...

Τι χρόνο θέλει; Κανέναν αιώνα. Μπορεί και ενάμιση. Όσο και αν δώσεις, δεν θα δεις αποτέλεσμα. Και όσο και αν περιμένεις, όπως ο Άργος τον Οδυσσέα, εκεί στην παραλία να γυρίσει, θα σε απογοητεύσω. Δεν θα γυρίσει.

Ο χρόνος θα πάρει πληθυντικό αριθμό, εξήγηση δεν θα πάρεις. Και αν πάρεις θα είναι πως δεν θα μπορεί να είναι μαζί σου γιατί δεν φταις εσύ (όντως δεν φταις), φταίει αυτή (προφανώς και φταίει αυτή) και δεν είστε πια περιπετειώδης (γιατί προφανώς κυνηγούσατε στην τούνδρα της Σιβηρίας) και θέλει να αναζητήσει άλλα πράγματα στην ζωή της (1,85, μελαχρινός 100% μεγαλύτερος σε ηλικία από εσένα και 200% πιο πλούσιος από εσένα).

The Ugly Truth: Μωρή κατσόμπρα, γιατί δεν λες την αλήθεια στο παλικάρι και έχει πέσει με τα μούτρα στην Στολίτσναγια (μια Ρωσίδα στριπτιζού); Χρόνο δεν θες, να χωρίσεις θες, αλλά δεν θες και να σε πει κάργια, αλλά δεν θες και να προσπαθήσεις και εσύ (γιατί δεν προσπαθείς), αλλά σου αρέσει και το βουνό το καλοκαίρι και η θάλασσα τον χειμώνα, αλλά χρόνο θέλεις για να αποφασίσει αν θα κάτσεις στον άλλον τώρα ή μετά. Χρόνο προφανώς θες για να αποφασίσεις στο τι γόβες θα αγοράσεις. ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Καλύτερα πες πως κόλλησες Τακαμούρι και πεθαίνεις, παρά να πεις δικαιολογία για χρόνους. Μια χαρά χρόνο είχες πριν τα φτιάξεις με το παιδί. Αν θες χρόνο, πάνε να ρωτήσεις τον τύπο με την βόμβα και τα καλώδια...

ΥΓ: Θα τα λέμε πιο συχνά...

Σχόλια