Πότε το sex γίνεται πολύ κακό (και τι φταίει)



Περίμενες ποτέ πως η λέξη "sex" και κακό θα ήταν στην ίδια πρόταση; Είναι σαν να περιμένεις μια κρέπα μπισκότο-σοκολάτα να είναι απαίσια. Και όμως. Εδώ θα πάθεις κατραπακιά από την αποκάλυψη της αλήθειας.

Να, που φτάσαμε λοιπόν και στην τηγανίτα, μετά από το πολύ μέλι-μέλι. Και με το πολύ μέλι κανείς δεν γ@@@@σε, οπότε αν κέρασες ή σε κέρασαν τηγανίτα (ανάλογα το φύλο σου) θα έχεις βιώσει το κακό σεξ.

Αυτό που νόμιζες πως θα ήταν όπως στις porn movies, πως θα χτυπηθείτε σαν τα χταπόδια στα βράχια, πως θα αλλάξετε ράφτες, πως θα κάνεις να κάτσεις από το πιάσιμο για 10 μέρες, πως η αστυνομία θα χτυπάει κουδούνια από τις φωνές. Αλλά τελικά η τηγανίτα σου βγήκε... μπάμια.

Υπάρχει και η χειρότερη εκδοχή. Να είσασταν όντως έτσι όπως περιγράφω εγώ παραπάνω και οι γείτονες να άναβαν τσιγάρο για πάρτι σας. Και αυτό όλο να χάθηκε. Και όχι μια φορά. Συνεχόμενα. Σαν τα μνημόνια του Alexis.

Και όπως θα έχεις καταλάβει το σεξ όντως μπορεί να γίνει χειρότερο σαν εμπειρία από το να δεις παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη (χαχααχαχχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα).

Λες να φταιει ο άλλος; Λες να φταίς εσύ; Λες να φταίει το νησί; Και ναι και όχι και ίσως και μπορεί. Ό,τι έχετε πρόβλημα είναι βέβαιο. Για να σου καταλήξει το σεξ σε αγγαρεία και να μην σου αρέσει τότε υπάρχει καλό πρόβλημα. Πρόβλημα από τα λίγα, σαν τον έρπη των γεννητικών οργάνων.

Το κακό σεξ είναι τόσο άσχημη εμπειρία που συναγωνίζεται άνετα την κλωτσιά στα @@ και την ατάκα "σε βλέπω σαν φίλο".

Ετοιμάστηκες για την αλήθεια; Γιατί σου έρχεται...

The Ugly Truth: Λοιπόν θα είμαι ξεκάθαρος μαζί σας, σαν άλλη Dr. Ruth. Αν το σεξ είναι άσχημο, χωρίστε. Αν ήταν καλό στην αρχή και ατόνισε στην συνέχεια σε level "σκιουροσεξ", συζητήστε το. Όσο δεν το συζητάτε, τόσο χειρότερο θα γίνεται. Αν δεν στο συζητήσετε, χωρίστε.

Μην παραμυθιάζεστε με τις ηλιθιότητες που λένε κάτι άλλα σάιτ (αυτό με τα Μαξιλάρια εννοώ) και το Hollywood.

Όσο και αν αγαπάς τον άλλον, αν δεν σε ικανοποιεί στο σεξ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ. Είναι αξίωμα. Πως αλλιώς να σας το πω; Είναι εξελικτικό ένστικτο. Το είχα γράψει και σε άλλο κείμενο. "Αν δεν ποτίζεις το χωράφι σου, θα το ποτίσει άλλος".

Το σεξ έγινε κακό γιατί σταματήσατε και οι δυο να προσπαθείτε. Ή ακόμη και ο ένας. Αν είναι χάλια από την αρχή, είσαι τυχερός/η, γιατί καταλαβαίνεις πως δεν έχετε μέλλον.

Τώρα τι άλλο να σας πω; Αν θέλετε να μένετε σε μια σχέση χωρίς σεξ ή κακό σεξ, ή θα κερατώσετε ή θα μονάσετε. 

Καλή τύχη και στα δυο.

ΥΓ: Και μην εθελοτυφλείτε. Χειρότερα τα κάνετε.

YΓ 1: Αυτή την βλακεία με το mind fuck που λέτε εσείς οι γυναίκες, ποιος την σκέφτηκε; Είμαι σίγουρος πως ήταν ένας άντρας με μικρό πέος.

Σχόλια