Γιατί οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν στην πραγματικότητα



Υπάρχει ο αστικός μύθος πως οι γυναίκες είναι αυτές που δεν ξέρουν τι θέλουν. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Γιατί είναι ένα σχέδιο των Illuminati για να συγκαλύψουν την πραγματική αλήθεια. Ποιος είπαμε πως δεν ξέρει τι θέλει;

Το κακό έχει γίνει αγαπημένοι αναγνώστες. Από την στιγμή που πάτησα το πρώτο πλήκτρο για να γράψω αυτό το κείμενο, η αλήθεια είναι εκεί έξω όπως στα X-Files και δεν μπορεί να σβηστεί. Οι άντρες είμαστε αυτοί που πραγματικά ΔΕΝ ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε.

Παλαιότερα, όταν ήμουν μικρότερος, πίστευα και εγώ στην σατανική πλεκτάνη που θέλει τις γυναίκες να είναι αυτές που δεν ξέρουν τι θέλουν. Θα φτάσω όμως και εκεί. 

Έχω έναν φίλο, που δεν θέλει να πω το όνομα του (Γιώργος). Ο φίλος λοιπόν περνούσε μια βαριά καταθλιπτική καψούρα με μια τύπισσα που δεν θα πω το όνομά της (όντως δεν θα το πω).

Όσο τα είχανε την έβριζε και έλεγε "και να χωρίσουμε στα @@ μου, αυτή θα χάσει". Όταν χώρισαν κατάπινε την μισή ετήσια σκωτσέζικη παραγωγή ουίσκι και έλιωσε τα cd του Παντελίδη. Μετά ήθελε να τα ξαναφτιάξουν. Μέχρι τότε την έβριζε. Στα μούτρα της. Καρ@@@λα την ανέβαζε, που@@@α την κατέβαζε. Γενικά τότε, την ζούσαμε την ζωή μας.

Τότε του συμπαραστεκόμουν σαν φίλος, αλλά ήξερα ποιος έφταιγε από τους δυο για όλη αυτή την φάση. Όπως ξέρω ποιος φταίει σχεδόν στο 90% των χωρισμών, όταν ακούω.

Ρε φίλε, οι άντρες δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας πολλά πράγματα. 

-Σας θέλουμε μόνο για σεξ ή για γκόμενες;

-Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να χωρίσουμε

-Δεν ξέρουμε αν πρέπει να κερατώσουμε, παρόλο που περνάμε τέλεια

-Κάνουμε καψώνια λες και είμαστε φαντάροι και όχι σε σχέση

-Δεν ξέρουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε οικογένεια

Λοιπόν, ρωτήστε όποια γυναίκα θέλετε. Θα απαντήσει με σιγουριά και στεντόρεια φωνή. Γιατί ο φίλος που δεν θέλει να πω το όνομά του (Γιώργος) είναι ένας από εμάς τους πολλούς.

Οι γυναίκες θα σπάσουν μπολζ σε απλά θέματα. Τι θα φάμε, που θα πάμε, τι να φορέσουν και τέτοιες χαζομάρες. Οι άντρες έχουν βασικά προβλήματα σε βασικά θέματα. Ξέρουμε μόνο τι αμάξι θέλουμε να αγοράσουμε και ποιο δεξί μπακ πρέπει να διώξει ο Ολυμπιακός (Φιγκέιρας).

The Ugly Truth: Γυναίκες, δεν το κάνουμε επίτηδες. Η φύση ευθύνεται για όλα αυτά. Οι άντρες παραμένουμε παιδιά. Μεγάλα παιδιά. Ο Γιώργος (ο φίλος που δεν θέλει να πω το όνομά του), ακόμα και σήμερα κάνει σαν παιδί και είναι 33. Το ίδιο και εγώ και όλοι. Είμαστε ανώριμοι. Δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρή απόφαση με σιγουριά, παρά μόνο σε ειδικές καταστάσεις.

Για αυτό υπάρχεται ΕΣΕΙΣ γυναίκες. Που λειτουργείτε ως αντίβαρο στις ζωές μας. Γιατί ο Κύριος δημιούργησε τα πάντα με σοφία, εκτός από τα κουνούπια. 

Οι γυναίκες ξέρουν τι ζητάνε από έναν άντρα, ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους, ξέρουν πως να το πάρουν.

Εμείς οι άντρες αυτό ΔΕΝ το έχουμε. Δεν το μπορούμε. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε γιατί έτσι είμαστε. Στο σεξ, στις σχέσεις, στην δουλειά, στη ζωή. Μόνο στις φιλίες μας ξέρουμε ποιοι είναι οι φίλοι και δεν τους αλλάζουμε για μια ζωή.

Είμαστε τόσο απλοϊκοί στις σκέψεις μας, που μπερδευόμαστε. Όπως σε ένα άδειο πάρκινγκ, που δεν ξέρεις που να πρωτοπαρκάρεις το αμάξι.

Εκεί που υστερείτε εσείς γυναίκες...

ΥΓ: Θα έρθει και η δική σας σειρά για γράψιμο κοπελιές. Αυτό είναι υπόσχεση.

ΥΓ 1: Εγώ ξέρω μόνο στο φαγητό τι θέλω πραγματικά.


Σχόλια