Γιατί είναι ψυχασθένεια να μένεις φίλος με τον/την πρώην σου



Xώρισες και προσπαθείς να παραμείνεις φίλος με τον ή την πρώην σου; Έλα, πες μας δυνατά... ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μπας και καταλάβεις πως πας να κάνεις ένα τεράστιο έγκλημα. Μεγαλύτερο και από το να βράσεις μπάμιες για να φας.

Σε ξαπόστειλε για τους χ και ψ και ω λόγους. Ωραία. Καλά σου ξηγήθηκε, κανείς δεν είναι κανενός και το λέει και ο Μάκης Δημάκης, που έχει σαν μάρτυρα τον Θεό. Εσύ το κατάπιες το χάπι, έκλαψες, χτυπήθηκες και πιθανότατα ήπιες και τις βοτκίτσες σου με ροή Ρώσου στη Σιβηρία μια βαριά χειμωνιάτικη μέρα.

Και έρχονται κάτι κρυόκωλα σκανδιναβικά μυαλά να μας πουν τι ακριβώς; Πως αυτή ή αυτός που κουτούπωνες και τώρα πλέον δεν τον κουτουπώνεις, θα είναι φίλος σου; Δηλαδή θα βγαίνετε για μπυράκια και θα λέτε και τα γκομενικά σας; Τι φάση ακριβώς; Ποιο χρωμόσωμα σας λείπει και στους δυο σας;

Εσύ είσαι γνωστός/η απελισμένος/η. Πιστεύεις βρε κακόμοιριασμένε ψωρίλε πως θα καταφέρεις να σου ξανακαθίσει το γκομενάκι που τα είχατε; Πώς για κάποιο μαγικό λόγο θα πει "αχ έκανα λάθος, πρέπει να τα ξαναφτιάξουμε". Μιλάμε έχεις χοντρό πρόβλημα.

Ή μήπως εσύ εκεί που σε παράτησε ο βλάχουρας πιστεύεις πως κάποια στιγμή αυτή η άλλη θα τον πληγώσει και θα γυρίσει μετανιωμένος που σε κεράτωσε και πόσταρε τσοντοβιντεάκια σας στο τάδε σάιτ (δεν κάνω διαφήμιση) θα γυρίσει;

Λοιπόν το είπα παραπάνω και θα το ξαναπώ. ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν ξέρω αν χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή το καλύπτει το ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ,ΠΕΔΙ ή πως στον γεροδιάολο το λένε, αλλά νορμάλ δεν είστε.

Τhe Ugly Truth: Άμα χωρίσετε, χωρίσατε. Φίλους δεν έχετε; Θέλετε και αυτόν που σας κουτούπωνε για φίλο; Το καταλαβαίνω πως ναι θα σας λείψει αυτός που περιμένετε, πώς πονάει, αλλά μην κάνετε μαλακίες. Για όνομα της Παναγίας δηλαδή.

Υπάρχει μια μαγική λέξη που ονομάζεται αξιοπρέπεια. Πάμε όλοι μαζί, δυνατά. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτό σημαίνει πως δεν γλύφεις εκεί που φτύνεις ή κάνει κάτι πολύ χειρότερο κάποιος άλλος.  

Kαι άντε ρε και γίνεστε κολλητοί. Άντε φίλοι. Κάνετε αυτές τις εναλλακτικές μπαρούφες που γελάνε και τα τσιμέντα. Μπορείτε να διαχειριστείτε να ακούτε για τα γκομενικά του πρώην σας από τον ίδιο τον πρώην σας; Να σας κουβαλήσει και το νέο αμόρε για καφεδάκι; Να πάτε και καμιά εκδρομούλα όλοι σας; Μήπως να γίνεται και κουμπαράκια;

ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ. ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΤΕ.

ΥΓ: Καλά μην σφαχτείτε κιόλας. Χωρίσατε, ΟΚ, άντε καλό δρόμο. Ούτε fb friends, ούτε Instagram και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Όποιος φεύγει, δρόμο. 

ΥΓ 1: Από 24 Αυγούστου, επιστρέφω στην παρέα μου (όχι εργοδότες και συνάδελφοι. Παρέα) στο Thatslife.gr. Γιατί αγαπιόμαστε ρε. Kαι άμα αγαπάς και σε αγαπάνε, δεν χάνεστε.

Σχόλια