Τι ζόρια τραβάτε με τα κιλά του κόσμου στις παραλίες;



Μετά τα ροζ φλαμίνγκο, η νέα μόδα είναι να δικάζουμε τον κόσμο στις παραλίες για τα κιλά του. Και μαντέψτε. Έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα...

Λοιπόν αγάπες θα σας πω μερικά πράγματα γιατί δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής. Και αυτή η αρετή μου έχει εξαντληθεί στο σχετικό θέμα εδώ και μέρες, αλλά είπα να μην τα πω. Αλλά τώρα θα τα πω μπας και ξεκολλήσουν μερικά μυαλά.

Πριν λίγες ημέρες είχα την τύχη να βρίσκομαι διακοπές με παρέα. Μέσα στην παρέα ήταν και μια ΚΥΡΙΑ (όλα κεφαλαία, όχι μόνο το Κ), με παραπανίσια κιλά. Όμορφη, καλλιεργημένη, με χιούμορ. Αλλά με παραπάνω κιλά. Κάποτε είχε κορμάρα. Δεν είχε όνειρο να έχει τάδε κιλά. Έφτασε όμως. Το πως και το γιατί είναι δικό της θέμα. Αλλά στο σήμερα είχε παραπανίσια κιλά.

Στο πρώτο της μπάνιο, μετά από χρόνια, δεν ήθελε να βγάλει το καφτάνι της γιατί δεν ήθελε να δει ο κόσμος τα παραπάνω κιλά της. Στο δεύτερο, πιο δειλά το έβγαλε. Μετά απελευθερώθηκε. Όχι από την ντροπή της για το σώμα της. Δεν είχε καμία ντροπή για τον εαυτό της. Ντρεπόταν πως θα χαλάσει την αισθητική των γύρω της. 

Πριν λίγες εβδομάδες ένας τύπος έκανε ένα σχόλιο για την αισθητική των κιλών στις παραλίες και του την χαλούσε. Του χαλούσε την αισθητική να βλέπει μπραζίλιαν σε τροφαντούς κώλους. Λες και αυτός ήταν ο τύπος που ξεπήδησε από τις σελίδες fitness περιοδικών, ξέρω γω. 

Ο κόσμος για έναν άγνωστο λόγο έχει ρατσισμό για τα κιλά. Γιατί απλά ξέρει να κρίνει ανθρώπους που η ζυγαριά τους είναι τριψήφια σε νούμερο, αλλά δεν ξέρει να κρίνει το πως αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν εκεί. Δεν ξέρει να κρίνει αν κάποιος είναι καλός άνθρωπος ή κακός. Ξέρει να κρίνει αν έχει ωραίο κώλο ή παραπάνω κιλά. Αν οι κοιλιακοί του είναι φέτες ή τα μπούτια του έχουν κυτταρίτιδα.

Κάτι τέτοια κόμπλεξ για τα στερεότυπα της ομορφιάς κόστισαν πριν λίγες εβδομάδες στην Νανά Καραγιάννη. Μια πανέμορφη κοπέλα, με κιλάκια παραπάνω, αλλά σέξι. Τα στερεότυπα ομορφιάς την οδήγησαν σε δίαιτες και μετά στην νευρική ανορεξία. Τα θυμάστε αυτά;

Το πρόβλημα που τραβάτε γενικώς με το τι γράφει η ζυγαριά του καθενός, το έχετε ψάξει; Μικροί τρώγατε ξύλο από τους γονείς σας;

The Ugly Truth: Το κόμπλεξ είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα του νεοέλληνα. Αυτό και η φαντασία η πλανεύτρα, που είναι η πιο μεγάλη ψεύτρα. Κρίνε τα χάλια σου πρώτα και μετά κρίνε τον άλλον. Είσαι καλύτερος; Νομίζεις πως είσαι ο Άδωνις; 

Σου χαλάνε την αισθητική τα παραπάνω κιλά της κυριούλας στην παραλία; Σου χαλάνε την αισθητική τα μπραζίλιαν σε χοντρούς κώλους; Με ένα ζαναξάκι θα σου περάσουν όλα λεβέντη μου. 

Αυτά τα λένε άνθρωποι που κάποτε ήταν υπέρβαροι και αδυνάτισαν. Και νομίζουν πως είναι οι Θεοί και κρίνουν τους πάντες. Το ίδιο ισχύει και για τις κυρίες, που κρίνουν τους υπέρβαρους και θέλουν σιξ πακ λεβέντες.

Τα στερεότυπα ομορφιάς που έχει ο κόσμος, και θέσπισε η τηλεόραση και η μόδα, είναι ΑΡΡΩΣΤΑ. To ξέρετε ότι είναι ανώμαλο να μετράς τις μπουκιές του αλλουνού; Συνήθως οι στερημένοι από τις δίαιτες και τα ψώνια τα κάνουν αυτά.

Λοιπόν σας έχω νέα σε όλους εσάς. ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Άντε κοιτάτε την πάρτι σας και ζήστε την ζωούλα σας. Αν σας χαλάνε την αισθητική, δρόμο και αλλού.

Και ρωτήστε και τους άλλους για την δική τους αισθητική όταν βλέπουν εσάς στην παραλία. 

ΥΓ: Συνέλθετε. Όλοι. Δεν είναι νορμάλ πράγματα αυτά.

ΥΓ 1: Τα κιλά δεν κάνουν τον άνθρωπο. Η παιδεία τον κάνει. Και εσείς που έχετε χαλασμένη αισθητική από τις ζυγαριές των άλλων, δεν έχετε παιδεία. Αλλά δεν έχετε και κιλά, οπότε ΟΚ.

ΥΓ 2: Γυναίκες, οι άντρες θέλουν γυναίκες με καμπύλες. Juicy. Ξεκολλάτε από την κάθε βλακεία που λέει ο καθένας. Να είστε όμορφες όπως θέλετε εσείς!

Σχόλια