Η μεγάλη (και μοναδική) αλήθεια για το friendzone





Πρέπει να σας προεδοποιήσω πως το κύμα αλήθειας που θα εκτοξευτεί προς εσάς, αναγνωστικό κοινό, θα μοιάζει με τα τσουνάμι φιλιών του κυρίου παρακάτω στα κομποσκίνια του. Πλημμύρα δηλαδή.





Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Δεν υπάρχει φιλία άντρα-γυναίκας. Ο κάθε άντρας θέλει σεξ από μια γυναίκα. Δεν πάει να είναι η φουρνάρισσα (συγγνώμη κυρία Κική), κάθε, μα ΚΑΘΕ άντρας έχει ένα στόχο: Να κάνει σεξ. 

Η γυναίκα από την άλλη έχει ένα εξελικτικό όπλο που λέει "Κάτσε μην χάσουμε και τον χαζούλη που τρέχει. Ας τον κάνω φίλο". Ωπ. Εκεί είναι όλο το μυστικό του friendzone. Αυτό που η σιωνιστική μασονία θέλει να αποκρύψει για να μην διαταράξει την συμπαντική ροή των γεγονότων.

Αλλά για αυτό υπάρχει το The Ugly Truth.

Το βασικότερο είναι να μην μπορέσεις ΕΣΥ φίλε να μπεις σε αυτή την ρημάδα ζώνη φιλίας. Όμως δεν εξαρτάται από εσένα και το ξέρεις. Άσχετα που πιστεύεις πως μπορείς να την ρίξεις την κοπέλα. Αλλά ξέρεις ποια είναι η φάση; Που να κωλοχτυπιέσαι (δηλαδή να χτυπάς τον κώλο σου κάτω) αν δεν σε γουστάρει, δεν θα σε δει αλλιώς ποτέ. ΠΟΤΕ ρε φίλε. Και στο λέω εγώ, που έχω δώσει την επικότερη μάχη που έχει γίνει για να βγω από το friendzone (καλό ζωντόβολο και εγώ).

Ενδεικτικός διάλογος μεταξύ δυο γυναικών (μπορεί και αληθινός. Μπορεί...)

-Γιατί δεν κάνεις κάτι με τον Δημήτρη; Είναι πολύ καλό παιδί και σε αγαπάει.

-Τον βλέπω σαν φίλο. Μου αρέσουν οι λίγο αλήτες...

-Ναι, αλλά σε στεναχωρούν και σε πληγώνουν.

-Ναι, αλλά γι'αυτό υπάρχει ο φίλος μου ο Δημήτρης.

Και επειδή στάνταρ θα έχεις πέσει στην λούμπα του friendzone (ξέρεις εσύ ποιος είσαι), η αλήθεια είναι πως άρχισε να συνηθίζεις το μέρος και το κλίμα. Εύκρατο τον χειμώνα, ζεστό το καλοκαίρι. Σαν τούνδρα.

Το θέμα είναι γιατί κατέληξες εκεί. Περίμενε, μην μου βιάζεσαι. Θα φτάσουμε και εκεί αγόρι μου...

Μην έχεις αυταπάτες πως επειδή είσαι φίλος της, θα παραμονεύεις σαν τον Τζαν τον Ρίπερ στην σκιά και την κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσεις. Όχι, αυτά συμβαίνουν στις ηλίθιες χολιγουντιανές κομεντί (κλαίω με κομεντί). Από την ώρα που θα σου πει "Σε βλέπω σαν φίλο", ετοιμάσου να υποφέρεις σαν κλώτσο στο καλάμι. Σαν κλώτσο την ευαίσθητη περιοχή. Σαν ληγμένο γιαούρτι και τα παρελκόμενα του. 

Είσαι έτοιμος αγόρι μου να της κουβαλάς τα ψώνια; Να σε παίρνει να σου μυξοκλαίει επειδή δεν περνάει καλά στη δουλειά; Επειδή εμφανίστηκε ο πρώην της ξαφνικά και σε μια στιγμή αδυναμίας έβγαλαν τα μάτια τους; Να της ταΐζεις τον σκύλο; Που ακόμα και ο κοπρίτης της έχει το μπλαζέ υφάκι που λέει "Μεγάλε, δεν θα σου κάτσει ποτέ. Νούμερο". Είσαι έτοιμος να ακους πόσο γαμάτος είσαι; Και τέλειος; Και γιατί όλοι οι άντρες δεν μπορούν να είναι σαν εσένα; Εκτός του εσύ είσαι εσύ αλλά αυτή η γκαβέγκλω δεν το βλέπει; Είσαι ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΣ που λέει και ο Σάκαρος;

Δεν είσαι. Και δεν θα είσαι. Και δεν θα σου κάτσει. Και μην περιμένεις χάρες. Και μην περιμένεις πως από κολλητούλης της, θα γίνεις το λάβερμπόι της. Σταμάτα να διαβάζεις το κάμα σούτρα για να την εντυπωσιάσεις. Γιατί τσάμπα χρόνο χάνεις και τα τρένα θα περνούν, θα τα χάνεις και μια μέρα θα φας την κεραμίδα στο σκαλπ γιατί θα σου παρουσιάσει τον γκόμενο. Και σαν φίλος πρέπει να τον κάνεις και παρέα τον χλέμπουρα.

Να σου πω εδω, πως οι άντρες δεν έχουν friendzone για γυναίκες. Οι άντρες έχουμε το θάρρος να πούμε την αλήθεια. Η οποία έρχεται τώρα...

The Ugly Truth: Η αλήθεια είναι πως είσαι άσχημος και δεν σε γουστάρει. Ή πολύ απλούστερα γουστάρει άλλον. Βασικά άλλον γουστάρει και σε θέλει για τα θελήματά της. Στα είπα και παραπάνω. Μην χάσεις και τον βλακάκο που κάνει όλα τα θελήματά της. Απλά είναι πολύ ευγενική για να σου πει κατάμουτρα "Τι λες ρε Ορκ που θα κάνω κάτι μαζί σου;". Πιθανότατα γελάνε και με τις κολλητές τους με την καψούρα σου. Στο brunch τους. Γιατί έμαθαν και το brunch που είχαν στο χωριό τους. 

Οπότε άντε κάνε πέρα, βρες καμιά άλλη κοπέλα. Αλλιώς μάγκα μου θα έχετε ασορτί μπλουζάκια, βραχιολάκια που θα λένε bffs και σύντομα (πολύ σύντομα) ο πήχυς στο δεξί χέρι σου θα είναι σαν του Ποπάι. Και μην ξεχάσω. Θα τραγουδάτε και αυτό το τραγουδάκι...




Υ.Γ: Οι παραπάνω καταστάσεις είναι προϊόν φαντασίας. Δεν συμβαίνουν ΠΟΤΕ. Πέτρο.

Σχόλια