Πώς θα καταλάβεις ότι θα φας κέρατο σύντομα (αν δεν το έχεις ήδη φάει)



Σήμερα αποφάσισα να σας κακοκαρδίσω. Να σας βάλω στην πρίζα για να μην βρίσκεται στις πόρτες όταν προσπαθείτε να τις διαβείτε. Άντρες και γυναίκες, ετοιμαστείτε για το κύμα αλήθειας που φοβάστε.

Σε μια σχέση ο μεγάλος φόβος είναι η απιστία. Καλώς ή κακώς αυτό το κακό χούι υπάρχει από τότε που ο Αδάμ έτρωγε σαν βλάκας ό,τι του έδινε η σουρτούκω η Εύα. Συνεχίστηκε στο πέρασμα του χρόνου, όταν έγινε ακόμη ποινικό αδίκημα. Να φανταστείτε πως τις μισές κυρίες στην γειτονιά μου, τις τραβολογούσαν στο τμήμα με τα σεντόνια (καλησπέρα κυρία Μιλίτσα). Και θα συνεχιστεί. Γιατί είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια.

Πάμε όμως στο γιατί κερατώνει κάποιος/κάποια;

Ο άντρας κερατώνει για την επιβεβαίωση. Κατά 99% απατάει την σύντροφό του με μια πολύ ασχημότερη που απλά κάνει περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι. Ή μπορεί και τα ίδια. Απλά γουστάρει να επιβεβαιώνεται μιας και υπάρχει ένας αρχέγονος εξελικτικός μηχανισμός που τον κάνει να πηγαίνει με πολλές γυναίκες. Λοιπόν, με δυο λόγια, όλοι οι άντρες κερατώνουμε επειδή είμαστε γουρούνια.

Θα αναρωτηθείτε εσείς γυναίκες, γιατί αφού πάμε με άλλη, δεν χωρίζουμε. Γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε την καβάτζα μας και την σιγουριά μας. Όσο κυνικό και να φαίνεται, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Οι γυναίκες από την άλλη, φίλοι άντρες, κερατώνουν για πιο συναισθηματικούς λόγους. Επειδή αισθάνονται παραμελημένες. Επειδή ο σύντροφός τους δεν τους δίνει ούτε σημασία, τις κακομεταχειρίζεται, τις έχει κλεισμένες μέσα σε 4 τοίχους. Και για να είμαστε όλοι ειλικρινείς. Το υλικό κομμάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Βλέπετε, όπως οι άντρες έχουν εξελικτικό μηχανισμό να πηγαίνουν με πολλές γυναίκες, έτσι και οι γυναίκες έχουν σαν μηχανισμό την εξασφάλισή τους. Δεν έχεις ευρουλάκια να μου δώσεις όσα ζητάω. Θα έχει άλλος. Και μην ακούσω βλακείες για αγάπες και λουλούδια. Γιατί κάποια στιγμή όλο αυτό ξεφτίζει, ο ρομαντισμός φεύγει και η πρακτικότητα μπαίνει στην μέση. Και όποιος έχει διαφορετική άποψη να έρθει να του πω μια όμορφη ιστορία, αληθινότατη.

Πώς όμως θα καταλάβεις ότι θα το φας το κέρατό σου;

Αρχικά έχεις την διαίσθηση, την έκτη αίσθηση, που τραγούδαγε και η ΧΡΙΣΤΙΝΑΡΑ Η ΚΟΛΕΤΣΑΡΑ (που χάθηκε αυτή;). Το νιώθεις στον αέρα πως κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται παίρνεις την διάψευση πως είναι ιδεά σου. Αλλά δεν είναι.

Οι άντρες ξαφνικά αρχίζουν και μπανιάρονται τρεις φορές την ημέρα. Γραφόμαστε γυμναστήριο. Σταματάμε να τρώμε σαν βόδια. Αγοράζουμε ρούχα. Αλλάζουμε στιλ. Δεν βλέπουμε μπάλα. Δεν κάνουμε σεξ με τις συντρόφους μας. Είμαστε γλυκούληδες συνέχεια. Δηλαδή έλεος, ακόμα να το πάρετε είδηση γυναίκες; Είμαστε τόσο βλάκες σαν είδος που μας πιάνεται αμέσως αν δώσετε λίγη σημασία.

Οι γυναίκες είναι πιο μαζεμένες. Ο μύθος που θέλει γυναίκα να στα φοράει ακόμα και μπροστά στα μάτια σου και να μην πάρεις είδηση, είναι πραγματικότητα 100%. Από προσωπική άποψη, μπορώ να σας πω ότι απλά λένε πως θα βγουν με κάτι ξεχασμένες φίλες, πως έμειναν αργά στη δουλειά, πως κατά τις 10 νυστάζουν και βγαίνουν με τον γκόμενο. Και φυσικά ΠΡΩΤΑ τα φτιάχνουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ και μετά χωρίζουν τον υπάρχοντα γκόμενο. Η ασφάλεια που σας ανέφερα παραπάνω.

Γενικά μια γυναίκα την πιάνεις πολύ δύσκολα. Ή θα πρέπει να κάνεις κατινιά και να ψάξεις κινητό ή να την παρακολουθήσεις. Επίσης μια γυναίκα δεν θα το παραδεχθεί πως κεράτωσε με την ίδια ευκολία όπως ένας άντρας.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί η καρ@@@λα η κοινωνία, καλώς ή κακώς, είναι φτιαγμένη έτσι ώστε αν ένας άντρας αν πάει με 30 γυναίκες, να τον πουν μάγκα ενώ αν μια γυναίκα κάνει το ίδιο θα την πουν πουτ@ν@. Φαλλοκρατικό, αλλά αληθινό. Και όποιος πει το αντίστροφο ή είναι τυφλός ή ζει στην δική του ουτοπία.

The Ugly Truth: Λοιπόν, φτάσαμε στην άσχημη αλήθεια. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΘΟΥΝ. Είναι ο κύκλος της ζωής. Δεν υπάρχει πιθανότητα κάποιος να μπει στον πειρασμό και να τον αποφύγει. Και θα τον αποφύγει μια. Θα τον αποφύγει δεύτερη. Τρίτη δεν έχει. Προφανώς είναι κατακριτέο. Προφανώς είναι ντροπή. Αν δεν σου κάνει ο άλλος χώρισέ τον. Το θέμα είναι ποιος έχει την μαγκιά να το κάνει; Είτε στα 17, είτε στα 77, το κέρατο θα το ρίξεις και θα το φας. 

Απλά πρόσεξε. Όταν θα το ρίξεις, αν είσαι προετοιμασμένος και για την στιγμή που θα το φας. Γιατί να ξέρετε όλοι, πως το νόμισμα έχει δυο όψεις. 

Κοιτάξτε λοιπόν να ποτίζετε το χωράφι σας για να μην το ποτίσει άλλος. Εκτός αν το χωράφι σας θέλει να ποτιστεί από άλλον. Τότε πουλήστε το και φάτε τα λεφτάκια αλλού.

Και κάτι τελευταίο. Εσείς που λέτε "εγώ δεν θα φάω ποτέ κέρατο, θα την σφάξω" και τέτοια να ξέρετε ένα πράγμα: Είστε γεννημένοι κερατάδες.

ΥΓ: Σταματήστε να κερατώνετε. Αν δεν σας αρέσει, φυγέτε. Τόσο δύσκολο πια;

ΥΓ 1: Αν δείξεις εμπιστοσύνη, θα λάβεις εμπιστοσύνη.

Σχόλια