Τι εννοείς ότι έχεις μαλακομαγνήτη;



Από μικρός θυμάμαι μερικές συγκεκριμένες φράσεις ζωής που με έχουν σημαδέψει. "Μην βάζεις το χέρι στην πρίζα", "Στα'λεγα", "Τι; Τελείωσες κιόλας;", "Έχω τον μαλακομαγνήτη". Ετοιμάσου να μάθεις την αλήθεια κοπελιά...

Από μικρή, κάθε κοπέλα μουρμουράει πως ελκύει τους μ@λ@κες ΜΟΝΟ όπως η φωτιά την πεταλούδα (κάπως έτσι το λένε) ή ο γύρος εμένα. Δηλαδή με τεράστια ελκτική δύναμη, ίση με 4G της Cosmote.

Μάλιστα, η καθεμία για να δικαιολογήσει την επιλογή του κάθε βόιδακλα που κάνει ρίχνει το φταίξιμο σε μια αόρατη δύναμη που την περιτριγυρίζει. Λες και τα τσάκρα της είχαν βγεί ελαττωματικά από το εργοστάσιο και καλεί κοντά της τον κάθε χαζοβιόλη.

Όχι λοιπόν. Υπάρχει κάτι ανώτερο από τα τσάκρα σου κοπελιά. Δεν έχεις κανέναν μαλακομαγνήτη. Γιατί ακόμη και οι μ@λ@κες, δεν θέλουν να μπλέκουν σε μπερδεμένες φάσεις και ιστορίες. Ή αν θες να στο αναποδογυρίσω, ο κάθε μ@λ@κ@ς, κατά δήλωσή σου, έχει και εκείνος έναν μουρλομαγνήτη, που τραβάει την κάθε μουρλή. Καλό; Πως σου φαίνεται η σκέψη;

Εντωμεταξύ, η πλάκα στο 80% των περιπτώσεων είναι πως το κάθε παλικαράκι αναγάγεται σε μ@λ@κ@ς από ΕΣΕΝΑ γυναίκα, επειδή απότομα δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτεις ανά 3 ώρες χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.

Τι εννοώ; Απότομα ζητάς να κάνει διπλό άξελ τόλουπ, να προσγειωθεί στις μύτες κάνοντας και ένα πλιέ. Όλα αυτά επειδή... έτσι ρε παιδί μου. Ή ακόμα καλύτερα; Εσύ μπορείς να γκρινιάζεις ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Αν γκρινιάξει εκείνος αυτόματα είναι μ@λ@κ@ς και τι τραβάς η καημένη, αφού εσύ τα κάνεις τέλεια και δεν σου αξίζει. Σε καταπιέζει. Sounds familiar;

Η φάση λοιπόν είναι ξεκάθαρη. Τα δικά σου, δικά σου. Τα δικά του, δικά σου, αλλά μόνο με προϋποθέσεις που θες ΕΣΥ και όχι κανείς άλλος. Γιατί σε τελική ανάλυση εσύ τον διάλεξες και χάρη του κάνεις, αλλιώς ας γυρίσει στην πρώην του που τον κεράτωνε με ένα φραγκάτο (εσύ και αν ξέρεις ποια είσαι).

Σου έχω φοβερά νέα. Καλύτερα και από ένα αποχυμωτή-μασάζοκορσέ-φουρνάκι. Ο μαλακομαγνήτης έχει την ίδια ακριβώς θέση στην ελληνική παράδοση όσο έχει το μάτι (στην Ελλάδα και στην Μόρντορ μόνο το πιστεύουν) και η Μόρα. Η ΜΟΡΑ! Το διανοήσε σε τι πιστεύεις γυναίκα;

Ξέρεις ποια είναι η αλήθεια;

The Ugly Truth: Λοιπόν τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου στέβια. Ο μόνος λόγος που είσαι μόνο με μ@λ@κες είσαι ΕΣΥ. Προφανώς κάνεις λάθος επιλογές με λάθος κριτήρια. Γιατί δεν σου άρεσε το καλό παιδί. Όχι. Το έβαλες στο friendzone (ειδικά εσύ ξέρεις ποια είσαι) και επέλεξες κάποιον που προφανώς σε ενθουσιάσε. Για χ,ψ λόγους. Και καλά ξηγήθηκες. Αλλά επειδή κάνεις συνεχόμενα το ίδιο λάθος, δεν μπορείς να επικαλείσαι μια θεία (από το Σικάγο) δύναμη που ισχύει μόνο στο βασίλειο των ΧΧ χρωμοσωμάτων. Ούτε μπορείς να λες αμέσως επειδή έκαψες την γούνα σου "ωχ, πάλι σε μ@λ@κ@ έπεσα", επειδή επέλεξες λάθος τύπο στο παρελθόν.

Σταμάτα λοιπόν να μουρμουρίζεις πως έλκεις μόνο μ@λ@κες και πριν επιλέξεις κάποιον για σύντροφο, βγες μαζί του και 3 ραντεβού παραπάνω. 

Γιατί να επιλέξεις την σωστή φέτα στο supermarket, κάθεσαι κανά τεταρτάκι. Για γκόμενο σε πιάνουν οι βιασύνες...

ΥΓ: Καλά και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Εμείς επιλέγουμε πάντα μια καρ@@@λα. Τα είπα χθες. Και θα τα ξαναπώ.

Σχόλια