Γιατί οι άντρες διαλέγουμε ΠΑΝΤΑ την καρ@@@λα



Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πιάσουμε τα βαριά θέματα. Της αγάπης και του έρωτα. Του πόνου και της νοσταλγίας. Του άντρας και μιας οποιασδήποτε καρ@@@λας που έχει περάσει από την ζωή του.

Πριν αρχίσω να ξεδιπλώνω συμπαντικές αλήθειες για ακόμη μια φορά, να ξεκινήσουμε με τα βασικά. Και τον προσδιορισμό του τι σημαίνει καρ@@@λα. 

Καρ@@@λα, η (ουσιαστικό, θηλυκού γένους): Ευδοκιμεί σε κλίματα ζεστά και υγρά. Την συναντάει κανείς με την μορφή μιας γυναίκας που είναι σεξουαλικά διαθέσιμη σαν open bar σε γάμο/βαφτίσια/εγκαίνια Ή με την μορφή μιας καλή και γλυκιάς κοπέλας, αλλά μέσα της έχει σαν στόχο να πληγώσει το κάθε κορόιδο που θα βρεθεί στο δρόμο της. Είναι ορατή με γυμνό μάτι πριν την πανσέληνο και δυο μέρες μετά το πέρας της. Θύματά της ανυπεράσπιστα χαϊβάνια που δεν έχουν ζήσει ξανά για να διηγηθούν την ιστορία τους, απέναντι σε αυτό το μυθικό τέρας.

Τώρα ξεκαθαρίσαμε το είδος. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορούν φήμες που λένε "κάθε γυναίκα είναι καρ@@@λα". Προφανώς μιλάμε για τσουγμένους που έχουν καμμένη γούνα και είναι ακόμα καψούρηδες και απλά δεν τους κάθεται η γκόμενα. Τόσο ξεκάθαρα.

Που λέτε, η καρ@@@λα σαν είδος, είναι το αγαπημένο του κάθε άντρα. Ελκύει με τις φερομόνες της το θύμα και το κάνει να χοροπηδά σαν αναστενάρης. Πάει σαν χάπατο στον ιστό της, όπως πηγαίνει η μύγα στο σκα..., σόρυ στον ιστό της αράχνης.

Τα όπλα της; Μισό λίτρο πατσουλί, κάτι πολύ κοντό από κάτω, κάτι πολύ κοντό από πάνω και σίγουρα μηνύματα στο FB και στο κινητό γεμάτα ερωτικό περιεχόμενο, περίεργεις σεξουαλικές στάσεις και υποσχέσεις για βραδιές πάθους. Ατελείωτες και ατέρμονες, όπως οι συζητήσεις του Τσακαλώτου για το χρέος. 

Και φυσικά ΕΣΕΙΣ πολυπληθές κοινό μου, θα αναρωτηθείτε; Γιατί τότε οι άντρες την επιλέγουν; Γιατί δεν πάνε στο καλό, τίμιο, λαϊκό κορίτσι και επιλέγουν την κάρχια;

Η απάντηση είναι απλή και συνάμα πολύπλοκη. Η σύντομη version λέει πως την την επιλέγουν επειδή είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί κάποιος το εύκολο. Κανένας άντρας δεν θέλει να ζήσει να είναι δακτυλοδεικτούμενος από τα άλλα αρσενικά πως είχε την ευκαιρία και την κλώτσησε. Η πολύπλοκη version από την άλλη, λέει τον αρσενικό να πέφτει στην παγίδα και τελικά να ερωτεύεται (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) την καρ@@@λα. Κίνηση που δείχνει απελπισία και μελλοντικά κέρατο ως τον ουρανό και οσουνούπω οικονομική καταστροφή.

Τον άντρα τον τραβάει αυτό το "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Αν δε του πουλήσει και λίγο ρομάντζο, πάει τον χάσαμε τον φίλο και μην τον είδατε. 

Εσείς που την έχετε πατήσει μην κάνετε τα παγώνια. Και σταματήστε να τις τσουβαλιάζετε όλες τις γυναίκες. Όπως εσείς γυναίκες, μην τις αναγορεύεται όλες σε καρ@@@λες. Επειδή δεν μπορέσατε να κρατήσετε εσείς τους αντράδες σας, δεν σας φταίει κανείς.

The Ugly Truth: Καρ@@@λα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Άμα δεν έχεις μέσα σου την εκμετάλλευση για τα αισθήματα του άλλου ή την όρεξη να πατήσεις στην αδυναμία του χρησιμοποιώντας το σεξ, τότε καρ@@@λα δεν είσαι. Αλλά να ξέρεις πως αν το προσπαθήσεις θα βρεις τουλάχιστον 10 μ@λ@κες να σου κάνουν τα κέφια.

Ξέρεις εσύ ποιος είσαι.





ΥΓ: Όλοι μας την έχουμε συναντήσει. Όλοι μας την έχουμε πατήσει. Αλλά γίναμε καλύτεροι σαν άντρες. Εκτός από έναν. Ξέρεις εσύ ποιος είσαι. Ξανά.

Σχόλια